Om Oss

Välkommen till wpcträ.se, den bästa bloggen för kompositmaterial på nätet! Den här bloggen handlar om kompositmaterial i alla dess former men med ett stort fokus på just Komposittrall. På denna webbplats gör vi vårt bästa för att täcka det mesta av information om användning av kompositmaterial, fördelar, inspiration, underhåll, rengöring, och eventuella problem med kompositmaterial och hur det står sig mot andra material.

Om du funderar på att påbörja ett nytt projekt (t.ex. altandäck, staket eller byte av fasadbeklädnad) inom en snar framtid, då kanske du vet hur svårt det kan vara att hitta material som passar och uppfyller just era krav.
På grund av de senaste innovationerna finns det ett nytt kompositmaterial som är resistent mot UV-blekning, fläckar och mögel, vilket ger den en livslängd upp till 25 år eller mer.

Detta material är Trä-plastkomposit (Wood Plastic Composite – WPC), och det kan förändra vår framtid inom byggsektorn till det bättre. (Om ni inte är bekant med WPC, så kan ni hitta all relaterad information på just denna bloggen och ta reda på hur den här nykomlingen kan göra skillnad i just ert projekt.

Vårt motto är reducera, återanvända, återvinna så mycket material vi kan. Genom att ta överbliven HDPE (High density polyethylene) och Träfiber som är överblivet från bland annat sågverk så har Trä-plastkomposit uppkommit. Trä-plastkomposit är ett mycket lovande och hållbart grönt material för att uppnå hållbarhet utan att använda giftiga kemikalier. Trä-plastkomposit (WPC) är miljövänligare material än T.ex. Tryckimpregnerat trä och har ett brett spektrum av tillämpningar inom konstruktionsområdet.

Kom ihåg att den här bloggen endast är i informationssyfte. Vårt mål är att sprida mer kunskap om just Trä-Plastkomposit som ett alternativ. Med vår kostnadsfria information och våra tips så kan ni förhoppningsvis att bilda er en uppfattning om vad Komposittrall är och vilka användningsområden som det kan användas till.

Se till att läsa hela bloggen. Använd på egen risk och var smart, var säker. Vi kommer inte att ansvara för någon skada eller skada som uppstår när ni följer en blogg från vår webbplats. Inget av våra inlägg ska betraktas som expertråd; vänligen rådfråga en fackman vid behov, läs alla säkerhets- och bruksanvisningar och vidta alla säkerhetsåtgärder. Alla projekt som utförs enligt instruktioner som finns på denna webbplats görs på egen risk.