Vad väljer WPC-trä?

Vad väljer WPC-trä?

Så, är du beredd att bygga om ditt däck och utomhusgolv? Är du beredd att anlita en licensierad och försäkrad entreprenör eller göra det själv? Det finns några saker du bör vara medveten om om du tänker väljer WPC-trä själv. Du bör först vara säker på vilket material du köper. Utan tvekan är WPC-trä en komplett lösning eftersom det ger allt från hållbarhet till stigande husvärde.

Vad är WPC-trä?

Väljer WPC-trä

Vi kan inte ifrågasätta att det fortfarande finns ett betydande behov av trä, men av någon anledning blir WPC mer populärt än trä. eftersom WPC-trä håller längre än trä och ser ut som trä.Vad är WPC trä?

WPC-trä kombinerar trä med plast, vilket ger fördelarna med båda materialen. Eftersom den är gjord av återvunnen plast och överblivet trä får den ett träliknande utseende. Men det används ofta för exteriöra applikationer som golv, räcken, staket, beklädnad, taklister, dörr- och fönsterramar, inomhus- och utomhusmöbler, utomhuslandskap och andra saker.

Fördelar med WPC-trä

Fördelarna med WPC-trä: Jämfört med trägolv låter WPC-trä dig skapa ett däck som tillfredsställer alla dina behov. WPC-trämaterial finns i en mängd olika färger och former, vilket gör dem idealiska för praktiskt taget alla utomhusdesigner du kan tänka dig. Du kan skapa vad som helst med WPC-trä, även ner till de bättre trästrukturerna och dämpade moderna nyanserna, som du kan med konventionellt lövträ. För ett elegant, modernt utseende kan brädemönster och toner, som finns i ett urval av traditionella och moderna nyanser, kontrasteras och kombineras för att framhäva däckets kanter.

Livslängd

I motsats till trä och till och med många PVC-lösningar, förmultnar inte högpresterande eller täckta träersättningar, deformeras, spricker eller splittras och motstår blekning, repor och mögel. moderna kompositer, som det högpresterande väljer WPC-trä bleknar inte, missfärgas eller mögel tack vare ett speciellt skyddande lager och hög trafikstruktur.

Underhåll

Rengöring, färgning och tätning bör göras på WPC-trä. Tung utrustning, såsom en elektrisk tvättmaskin, kan behöva användas under hela processen, vilket kan ta många dagar. Du kan spendera mer tid på att använda och njuta av ditt däck eftersom högpresterande kompositer kräver mindre underhåll under loppet av många år. För att undvika att du någonsin behöver oroa dig för slipning, färgning eller målning, rengör du bara med tvål och vatten två gånger om året. Det är viktigt att välja en WPC som garanterar att färgen inte bleknar eftersom spill, stänk och andra missöden är oundvikliga. Detta kommer att säkerställa att ditt trädäck behåller sin skönhet i årtionden efter installationen.

Köp nu: komposittrall

Estetiskt värde

Med all den naturliga skönheten hos lövträdäck i en starkare och mer användbar estetisk form, erbjuder WPC-trä all den naturliga skönheten hos lövträdäck för att passa alla utomhusmiljöer. Trallens dolda fästsystem i rostfritt stål bibehåller renheten på ditt färdiga däck och ger det färdiga trallet ett snyggt, enhetligt utseende utan att förlora funktionalitet. Trädgården har all skönheten hos traditionellt trä, med attraktiva träfibrer på ena eller båda sidorna och strukturerade åsar på den andra.

Prestanda

Om de inte underhålls rutinmässigt är traditionella trädäck benägna att snabbt försämras, särskilt i Sverige där vi får bittra vintrar, svällande somrar och fuktiga vårar. Lyckligtvis är väljer WPC-trä däck inte bara motståndskraftiga mot en rad olika väderförhållanden, utan du kan också vara säker på att ditt trädäck kommer att hålla länge utan att behöva oroa dig för trä.

Starka garantier

För dem som vill ha den högsta nivån av säkerhet i evig skönhet, lovar vi ytterligare trygghet. Med tanke på hållbarheten hos WPC trädäck och betydelsen av en villaägargaranti har EBYGGHANDEL.SE:s WPC trädäck en livslängd på 25 till 30 år.

Slutsats

Väljer WPC-trä: Gör WPC-trä till ditt första val av olika anledningar. Det bästa golv materialet finns på EBYGGHANDEL.SE i en mängd olika utföranden, stilar och mönster. WPC-trä är starkt, effektivt, enkelt att installera och lätt att underhålla. Så reservera ditt innehåll vid det här laget.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *